Čtvrteční tištěné vydání Mosteckého deníku opět přinese pestrou mozaiku zpráv z dění v regionu i na celostátní úrovni, ze sportu, stejně jako z kulturního života. Podívejte se na hlavní lokální témata, které noviny zítra proberou.

Ilustrační foto.Zdroj: Deník / Šrámková AlenaZaměstnanec policie v poutech
Civilní zaměstnanec mostecké policie vydíral stavební firmu. Muž v období od října 2017 do konce ledna 2018 opakovaně požadoval finanční hotovost od zástupce stavební firmy, která realizovala stavební zakázku v budově PČR v Mostě. Muž byl zatčen přímo po převzetí úplatku.

Legiovlak v Sušici.Zdroj: Deník / Loudová DanielaLegiovlak opět míří k nám
Do regionu se chystá Legiovlak. V rámci své letošní tour u příležitosti 100. výročí vzniku Československa zavítá do pěti měst v Ústeckém kraji. Jedinečný projekt Čs. obce legionářské představuje život a boj legionářů na Transsibiřské magistrále během I. světové války.

GrafikaZdroj: DeníkJak se vylidnil venkov a bobtnala města
Jak se měnil počet obyvatel ve všech obcích v ČR a v našem regionu? Na zajímavé údaje se podíváme při příležitosti 100. výročí vzniku Československa. Zjistěte, kde se žilo na území českých zemí za císařpána Franze Josefa I. a kde například dnes.

Máte pro redakci nějaký zajímavý námět či připomínku? Napište nám na adresu redakce.mostecky@denik.cz