Úterní tištěné vydání Mosteckého deníku opět přinese pestrou mozaiku zpráv z dění v regionu i na celostátní úrovni, ze sportu, stejně jako z kulturního života. Podívejte se na hlavní lokální témata, které noviny zítra proberou.

Pití alkoholu je od lońského roku zakázané také v Mostě Zdroj: DENÍK/Martin VokurkaZa pití alkoholu venku trest
Litvínov chce novou vyhlášku o vysedávání a pití alkoholu na veřejnosti. Nechal přepracovat dva články, které kritizovala ombudsmanka Anna Šabatová a které vadily Ústavnímu soudu. O co jde? Když někdo bude sedět před vchodem na schodech a povídat si, není to porušení vyhlášky, ale jakmile si vyndá před dům nábytek a gril, městská policie zakročí. O vyhlášce budou jednat zastupitelé.

Exkluzivně jen v tištěném vydáníZdroj: DeníkKolik budeme platit za vodu?
Společnost SVS podepsala kupní smlouvu s francouzským koncernem Veolia a od ledna 2019 získá plnou kontrolu ve společnosti SčVK. Města a obce, akcionáři SVS, díky tomu získají kontrolu nad provozem vodárenství v severních Čechách. Veolia ovšem v regionu zůstane. Kolik budeme nově platit za vodu?

Ilustrační foto.Zdroj: DeníkBertík pomáhá dětských domovům
Nadační fond Albert díky programu Bertík pomáhá. Také letos rozdělil statisíce korun, a to mezi sedm dětských domovů a organizací. Příspěvky na jednotlivé projekty putovaly na Teplicko, Ústecko, Mostecko, Litoměřicko nebo Děčínsko. 

Máte pro redakci nějaký zajímavý námět či připomínku? Napište nám na adresu redakce.mostecky@denik.cz