„Hned několik oznámení přijal operační dozorčí městské policie na linku 156 o vylétávajícím nábytku ze sedmého patra panelového domu (hokejky) v ulici Lipová. Strážníci na místě zjistili, že se oznámení zakládá na pravdě. Nábytek vyhazovala z bytu dvojice mladíků a dle jejich vysvětlení proto, že je plný štěnic a nechtějí zamořit chodbu a výtah.

Vyhozený nábytek.

Vyhozený nábytek.

Foto: Michal Hrdlička


Celá věc byla zdokumentována, dále bylo zjištěno, zda nedošlo k poškození majetku či zranění osob a mladíci vše museli ihned odklidit. Tento způsob boje s obtížným hmyzem bude předán k dalšímu šetření na Magistrát města Mostu.

Řidička uvízla

Při průjezdu ulicí Kpt. Jaroše si strážníci všimli podivně stojícího vozidla vedle lampy veřejného osvětlení, navíc na městské zeleni. Ve vozidle seděla řidička, která si tudy zkracovala cestu, avšak sama se uvěznila s osobním vozem těsně vedle lampy veřejného osvětlení a na komunikaci stojícím zaparkovaným vozidlem. Hlídka ženě poradila, jak se z pro ni zapeklité situace dostat a až do vyjetí na veřejnou komunikaci řidičku strážníci navigovali. Nakonec vše vyřešila uložená bloková pokuta."

Uvíznuté vozidlo.

Uvíznuté vozidlo.

Uvíznuté vozidlo.

Foto: Michal Hrdlička