Startuje hlasování pro Sluníčko Deníku, soutěže pro odvážné a šikovné holčičky s talentem, jejíž vítězka bude dětskou tváří Deníků na severu Čech a vyhraje skvělé ceny. Z Mostecka bude o postup do velkého květnového finále bojovat šest malých slečen.

Dvě finalistky vyberou čtenáři Mosteckého deníku a webu www.mostecky.denik.cz

A jak můžete svoji favoritku poslat do finále?

Podpořit dívky můžete dvěma způsoby. A to prostřednictvím hlasovacího kuponu, který vyjde v tištěném Deníku každou sobotu. Vyplněné hlasovací lístky můžete odevzdat v redakci nebo zaslat do 21. dubna na adresu: Mostecky deník, Bělehradská 3346/5, 43401 Most.

Hlasování, ze kterého vzejde druhá finalistka, najdete pod tímto článkem. Hlasování bude ukončeno v neděli 23. dubna přesně o půlnoci.

Velké finále se uskuteční v sobotu 13. května v Městském divadle v Novém Boru. Tam se dostanou dvě malé slečny z každého z deseti okresů ze severních Čech. Celkovou vítězku, která se může těšit na řadu cen, vybere odborná porota, ve které zasedne moderátorka Kristýna Kloubková nebo Miss ČR Kateřina Průšová. Slavnostním odpolednem bude provázet Mahulena Bočanová.

Vítězka získá titul Sluníčko Deníku, krásnou korunku a velký dort, smlouvu s modelingovou agenturou, víkendový wellness pobyt, poukazy do nákupních center nebo na odpolední menu na oslavu a mnoho dalších krásných cen. Zkrátka nepřijdou ani ostatní finalistky.

1. ADÉLA KUČEROVÁ - 6 let, Litvínov

1. Adéla Kučerová - 6 let, Litvínov.Zdroj: archiv rodiny

Adélka je takový malý smíšek. Její zálibou je především gymnastika, ze sportu ji baví také bruslení a plavání. Ráda zpívá a maluje. Miluje oblečení a pořád by chtěla něco nového na sebe :-).

2. NELA KOLÍNKOVÁ - 9 let, Most

2. Nela Kolínková - 9 let, Most.Zdroj: archiv rodiny

Drobná, modrooká a všestranná slečna, která má pořád plno energie. Nejraději má tanec, plavání, kreslení a velmi ráda bruslí.

3. ANETA FRIEDRICHOVÁ - 10 let, Litvínov

3. Aneta Friedrichová - 10 let, Litvínov.Zdroj: archiv rodiny

Anetku velice baví tanec. Navštěvovala hodiny zumby a nyní chodí na hodiny jumpingu. Ve škole má nejraději tělocvik, zpěv a vlastivědu. Je společenská, veselá a komunikativní. Ráda pomáhá druhým. Ve svém volném čase se kromě zmíněného tance věnuje také jízdě na kole a bruslích. Ráda si hraje na školu. Jednou by chtěla být paní učitelkou. doma se stará o dvouletou pudlici Lakynu.

4. EMMA ČERNÁ - 6 let, Most

4. Emma Černá - 6 let, Most.Zdroj: archiv rodiny

Emmička je kamarádská, veselá a usměvavá holčička. Je pěvecky nadaná, navštěvuje kroužek zpívání. Hraje tenis, ráda jezdí na kole a koloběžce. V září se chystá do školy.

5. ANETA HAVLENOVÁ - 9 let, Most

5. Aneta Havlenová - 9 let, Most.Zdroj: archiv rodiny

Anetka je šikovná mladá slečna, která má ráda zábavu, sport a kamarády. Pořád něco vymýšlí a tvoří, miluje vodu a koupání, také lyže, kolo, brusle, ale nejvíc ze všeho asi tanec a twirling baton, čemuž se věnuje od tří let.

6. AMÁLIE BABÁKOVÁ - 10 let, Most

6. Amálie Babáková - 10 let, Most.Zdroj: archiv rodiny

Amálka ráda plave, zpívá a má ráda zvířátka, zejména koně, pejsky a kočičky. Od roku 2015 hraje bowling, ve kterém získala také řadu ocenění. Za roky 2015 a 2016 se díky svým výkonům stala sportovcem města Most.

HLASOVAT JE MOŽNÉ JEDNOU ZA 24 HODIN!