Pohřešovaným je 44letý Jiří Kokrment. Jak zjistila policie, v neděli poslal kamarádce textovou zprávu z níž vyplývá, že by si mohl chtít ublížit. V pondělí nepřišel do zaměstnání. 

Kamerový systém zachytil pohřešovaného na autobusovém nádraží v Klášterci nad OhříKamerový systém zachytil pohřešovaného na autobusovém nádraží v Klášterci nad OhříZdroj: Policie ČRJiří Kokrment je vysoký asi 175 centimetrů, střední postavy, má hnědočerné vlnité vlasy, hnědé oči a prošedivělé strniště vousů.

Policisté jeho poslední výskyt zjistili v neděli v době kolem poledne na kláštereckém autobusovém nádraží. Na sobě měl v tu dobu tmavě modrou mikinu, tmavé dlouhé kalhoty, takzvané kapsáče, a černé nízké botasky. Na hlavě měl červenou ošoupanou kšiltovku. Nesl černý batoh s bílo šedivým logem Under Armor.

"V Klášterci nad Ohří muž bydlel jen několik měsíců, předtím bydlel v Meziboří na Mostecku a není tedy vyloučeno, že by se mohl nacházet v této lokalitě," informovala policie.

Munice nalezená ve sklepě obytného domu v Chomutově
Ve sklepě bytového domu v Chomutově našla žena munici. Policie zavřela tři ulice

"Poznatky k pobytu nebo výskytu uvedené osoby je možno předat na linku 158 případně na nejbližší oddělení Policie České republiky," uvedla policejní mluvčí Miroslava Glogovská.