V plném provozu je areál v Zadní Telnici na Ústecku. "Všechny vleky jsou v provozu, máme tu ideální podmínky. Je tu asi 60 až 70 centimetrů technického sněhu, ve středu na to napadlo deset centimetrů prašanu, dnes také sněží," informoval vedoucí areálu Jindřich Holinger. Dosněžuje se Slalomák, v pátek budou upravovat běžecké stopy. "Odhaduji to kolem 20 kilometrů," dodal Holinger. V sobotu 9. února se tu na svahu Macháček pojede veřejný kombinační závod Amer Sports Cup, zájemci se ještě během dneška mohou hlásit prostřednictvím webových stránek závodu.

BOUŘŇÁK

Teplota na Bouřňáku je -6°C, připadly 2 cm nového sněhu, výška sněhové pokrývky na sjezdovkách je od 20 do 55 cm. Sjezdovky Slalomák, Hrobská, Údolíčko i Mikeska jsou upravené. 3,4,5 jsou s opatrností sjízdné. DNES JE OD 18 DO 21 H VEČERNÍ LYŽOVÁNÍ.

V neděli dopolene bude Slalomák pro veřejnost uzavřen z důvodu konání lyžařských závodů.

Běžecké stopy byly upraveny 5.2.2013, další úprava bude provedena dnes v odpoledních a večerních hodinách.

Od pondělí 11.2. do středy 13.2. bude opět probíhat akce ŠŤASTNÁ HODINA, ke které se připojuje restaurace U Huberta v Mikulově, která v době od 12 do 13 h poskytne 20% slevu na jídlo.

KOMÁŘÍ VÍŽKA

O víkendu 9.-10.2.2013 areál v provozu od 9:00 do 16:00 hod.




V Klínech na Mostecku se dnes dosněžuje Slalomák, v provozu je sjezdovka Centrální. "Do soboty se u nás konají závody pro veřejnost v obřím slalomu S ČT Sport na vrchol," sdělil Josef Dlouhý ze Sport areálu Klíny. Kvůli závodům bude až do soboty uzavřená sjezdovka Kotva. "Běžecké tratě se zlepšily, v úterý jsme je projeli rolbou, asi 25 kilometrů. Sněžit má i dnes, počítám tedy s tím, že zítra (v pátek) bychom upravili všechny tratě, tedy kolem 50 kilometrů," dodal Dlouhý.
Lyžuje se také v Lužických horách. "Podmínky i počasí jsou tu velice dobré, jsme denně v provozu," sdělil starosta Horního Podluží Karel Kopecký. O víkendu by se měl rozjet provoz i v lyžařském areálu na Jedlové.(čtk, kos)