Deník vyhlásil soutěž o atraktivnější místo k relaxaci. Ve hře je mostecký park na Skupovce a litvínovský park u kostela svatého Michaela. Podpořte svůj oblíbený park na webu Mosteckého deníku. Hlasovat můžete do neděle do 12 hodin.

Park v centru Mostu.Oba parky se dočkaly v minulých letech znovuoživení. Před více než třemi roky prodělala kašna v litvínovském parku u kostela kompletní rekonstrukci. Litvínovské technické služby opravily její celé dno a nainstalovaly nové kalové čerpadlo s lapačem nečistot. Na dno kašny bylo umístěno šest bílých světel, které zcela změnily vzhled fontány.

Rok 2010 byl zase zlomový pro park, který leží na rohu třídy Budovatelů a ulice Josefa Skupy v Mostě. Město se rozhodlo nahradit rozbitou „zpívající" fontánu okrasným bazénem s vodotryskem, který za tmy svítí. Parčík se stal také atraktivnějším místem pro děti. Vzniklo tam tehdy dětské hřiště s lanovou pyramidou, kolotočem a pružinovými houpačkami.

Vedle atrakcí je lavičková zóna osvětlená lampami umístěnými v zemi. Kompletní rekonstrukce přišla město na 12 milionů korun.