Přihlásit se může jakákoliv firma bez ohledu na právní formu a obor podnikání se sídlem či provozovnou v Ústeckém kraji. Přihlášky je možné posílat až do 11. listopadu 2022 on-line na icuk.cz v sekci akce. Slavnostní vyhlášení, nad kterým převezme záštitu hejtman Ústeckého kraje Jan Schiller, proběhne 8. prosince 2022.

„Je to pátý ročník této soutěže, prostřednictvím které chceme ukázat, jak skvělé inovativní firmy v našem regionu máme a zároveň ocenit lidi, kteří za inovací stojí. Už teď se těším na nové nápady a inovace, které vytváří a přináší šikovní lidé z našeho kraje. I když vítěz v každé kategorii může být jen jeden, ocenění by si zasloužili všichni přihlášení, protože za každou inovací je neskutečná práce a úsilí,“ řekl Martin Mata, ředitel ICUK.

Po dvou dekádách mění Ústecký kraj svou image.
Ústecký kraj představuje nový směr komunikace. Mění logo i svou image

Firmy, které váhají s přihlášením, může motivovat finanční odměna 50 tisíc korun pro vítěze každé kategorie, publicita v partnerských médiích a možnost používat k logu označení Inovační firma Ústeckého kraje pro rok 2022. Proto neváhejte a zapojte se do soutěže. Podmínky, pravidla a přihlášky naleznete na stránce icuk.cz.

Další zajímavosti z Ústeckého kraje najdete na stránkách Ústeckého kraje www.kr-ustecky.cz a na jeho facebookovém profilu