Výtěžek z charitativní módní přehlídky opět finančně podpoří dětské domovy a nadační fond. Na molo se vrací elitní plavkyně. Scéna Městského divadla v Mostě bude v neděli 11. listopadu večer už popáté patřit programu Móda a hvězdy.

„Jsem rád, že se přehlídka děje. Rád se zúčastňuji a těší mě, že můžu dětem pomoci,“ řekl Deníku jeden z moderátorů večera Karel Kašák. Bratr známé modelky Veroniky Kašákové ví, o čem mluví. Oba totiž společně pobývali v Dětském domově ve Vysoké Peci na Chomutovsku. Veronika založila nadační fond, s jehož pomocí se snaží dospívajícím dětem z domovů usnadnit vstup do reálného světa. Módní galavečer bude Kašák uvádět spolu s hercem Davidem Gránským.

„Už nám to spolu fungovalo loni a lidé se bavili, takže věřím, že se naše práce bude líbit i letos,“ dodal Kašák s tím, že si prý moderátoři připravili pro publikum malé překvapení.

Tak vypadala přehlídka loni: 

a tak předloni:

Zcela vyprodané divadlo uvidí známé tváře z módních přehlídek. Z Ústí nad Labem dorazí Lenka Kocmanová Taussigová a sestra českého hokejového brankáře z NHL Petra Neuwirthová. Z Teplic přijede Táňa Makarenko, z Kadaně Klaudie Hosnerová. Chybět nebude v Mostě žíjící Veronika Kašáková nebo herečka z mosteckého divadla Lilian Sarah Fischerová. Před obecenstvo předstoupí i tváře známé z televizní obrazovky, například moderátorky sportovního zpravodajství a TV Nova Inna Puhajková, moderátorka odpoledních zpráv na TV Prima Monika Leová nebo populární herečka Barbora Mottlová.

Na molo pořadu Móda a hvězdy se vrací také elitní plavkyně, mistryně Evropy a účastnice olympiády Simona Kubová Baumrtová. Ta bude jediným zástupcem z řad sportovců. Tradiční účastnice, mostecké interligové házenkářky, totiž v době konání galavečera hrají utkání evropského poháru.

V ulici SNP v Mostě okradl muž dítě při společné procházce
Cizí chlap okradl dítě při společné procházce. Vymámil mobilní telefon

Chybět ale nebudou i účastnice nebo šampionky soutěží Miss. Mimo jiné také Česká Miss 2015 Nikola Švantnerová nebo Hanka Vágnerová, přítelkyně motocyklového závodníka Karla Abrháma. „Karel bude vše sledovat z hlediště, protože se mi nepodařilo jej přemluvit, aby s ostatními vystupoval,“ přidala perličku organizátorka akce Petra Vyoralová, majitelka Svatebního salonu Delta, který působí v Mostě a v Chomutově. Na své si přijdou i dámy v hledišti. Mezi vystupujícími totiž budou účastníci mužských soutěží krásy Muž roku 2017 Matyáš Hložek, syn zpěváka Standy Hložka, a Muž roku 2016 Josef Kůrka.

Představí se i děti z teplického Klokánku a Dětského domova ve Vysoké Peci. „Lucie Šlégr Králová, Miss ČR z roku 2005, s nimi nacvičila emotivní vystoupení,“ dodala Vyoralová. Charitativní přehlídka Móda a hvězdy, při níž budou k vidění kolekce pro rok 2019, začne v mosteckém divadle v 18 hodin.

Město Meziboří patří k lokalitám, které lidé řadí k dobrým adresám. Oceňují hlavně klid a pořádek.
Meziboří je dobrou adresou. Svým obyvatelům nabízí klid, čisto a bezpečí