Fanoušci o Davida nepřijdou

Obavy fanoušků, že Michal David kvůli svému zranění nevystoupí, se nepotvrdily. „Vyrojila se spousta dezinformačních zpráv, že Michal nevystoupí. Není to pravda, na koncert se velmi těší," vysvětluje pořadatel Zdeněk Jansa. Koncert se uskuteční ve Sportovní hale v Mostě dne 20. listopadu od 19.30 hodin.

Bubeníci se nesletí

Show špičkových českých bubeníků, která byla naplánovaná na 20. listopad, je z technických důvodů zrušená. Na 12. ročníku Sletu bubeníků se měli představit hudebníci velkých jmen, jako třeba David Koller, Pavel Fajt nebo Ondřej Anděra. Příznivci Davida Kollera ale nemusejí zoufat, se svým Kollerbandem přijede do Sportovní haly Most 5. prosince.

Neckář zavzpomíná na Most

Václav Neckář prožil část svého života v Mostě, žil tu i jeho tatínek. Popovídat si s Mostečany nejen o Mostě přijede 21. listopadu do mostecké knihovny. „Zájem o Zná-Most s Václavem Neckářem a jeho bratrem Janem je obrovský. Budeme pouštět lidi i na stání a musíme dokoupit židle, abychom navýšili kapacitu," říká ředitel mostecké knihovny Tomáš Ondrášek. Návštěvníci budou mít možnost položit oblíbenému zpěvákovi otázky, povídání bude obohaceno o několik písní.

Kdo by raději dal přednost zážitku z vokálního vystoupení, může se 21. listopadu vypravit do mosteckého divadla. Od 19 hodin se tam pod vedením Jiřího Korna rozezní mužské hlasy uskupení 4TET.

V Citadele zazní improvizace

Ani v Litvínově nebudou mít 21. listopadu nouzi o kvalitní hudební zážitek. Jazzovou krev v žilách rozproudí návštěvníkům Američan Bob Montgomery společně s Al Hermann Quintetem v litvínovském hudebním klubu Ponorka od 19.30 hodin.

Mladý rocker se vrátí podruhé

Koncerty Michala Šindeláře v rockovém baru V+V v Mostě tradičně patří mezi nejoblíbenější hudební události. „Michal u nás jako jediný interpret hraje dvakrát do roka a vždy je plno. Předvádí tříhodinovou show," potvrzuje majitel rokáče Sláva Kalvoda. Michal Šindelář vystoupí 23. listopadu od 21 hodin.