Vedle hlavní hvězdy Jaromíra Jágra dorazili například Martin Ručinský, Zdeno Chára, Jiří Dopita a další hvězdy českého a slovenského hokeje.

A co odpověděli po zápase na otázku, jaký je to pocit vidět své dresy pod střechou stadionu hned vedle trikotů Hlinky a Kluce?

Robert Reichel: Je to pocta. Ne každý hráč k takové poctě dojde. Já si myslím, že je to něco nádherného. Oba jsme kariéru odehráli nad rámec možností a tohle byl takový závěrečný bonbónek. V Litvínově byly akorát dva dresy a dnes už tedy čtyři. Krásný pocit, něco úžasného.

Jiří Šlégr: Před zápasem jsem říkal, že se těším a že bude parádní atmosféra. Robert už mi před zápasem naznačoval, že je z toho naměkko. Já jsem dělal obrovského hrdinu, že budu v pohodě. Ale když to sundali a viděl jsem dresy vedle sebe, tak na mě přišla obrovská hrdost. Pan Kluc a pan Hlinka jsou pojmy v litvínovském hokeji. Dneska tím, že vyřadili čísla 19 a 22, je obrovská odměna od klubu. Měl jsem na krajíčku, myslel jsem, že mi ukápne slza. Ještě jsem si dělal srandu, že si vezmu ručník pod dres jako kapesník a málem jsem nakonec pro něj sáhl. Dojmy mám nádherné. Lidé přišli v tričkách, nečekali jsme, že si tři čtvrtě stadiónu vezme na sebe bílé triko. Strašně moc lidem děkujeme, zápas byl především pro ně.

V Havrani na Mostecku zahájil v roce 2012 činnost jumpark i pro veřejnost, zaskákat si tam mohli všichni zájemci
Z archivu Deníku: V Havrani na Mostecku zahájil před osmi lety činnost jumpark