Mladý muž to přehnal s pitím piva. Problémy začal dělat na konečné tramvaje, když byl požádán, aby ze soupravy vystoupil. Na žádost řidiče nereagoval. Ten proto na místo přivolal strážníky. Ani poté ovšem mladík nedostal rozum.

„Hlídku začal urážet. Strážníci proti němu museli použít donucovací prostředky," řekla mluvčí mostecké policie Ludmila Světláková.

Tím ovšem patálie s agresivním opilcem neskončily. Celá situace se zkomplikovala v momentě, kdy při vystupování z tramvaje upadl a zranil se. Hlídka městské policie ho dopravila do nemocnice a tady se mladíkovi opět v žilách vzbouřila krev.

„Křičel, nadával a strážníky urážel. Kvůli hlučnosti s ním musela hlídka nakrátko opustit dokonce ordinaci," uvedla dále Světláková. Ani po tomto výstupu ale nebyl problémům konec. Mladík nadále nechtěl se strážníky spolupracovat. Venku před budovou si lehl na zem, odmítal vstát a stále nadával. „Nakonec se zvedl a kopl jednoho ze strážníků do nohy," dodala Světláková.

Agresivní „opička" tak 23letému Litvínovanovi vynesla trestní stíhání. Policejní komisař ho obvinil z trestného činu násilí proti úřední osobě. Čeká ho soud.