V 16:16 hodin budou opouštět útroby pekla skrze sklepení pod kulturním centrem a pekelnou bránou budou vcházet do Masarykovy ulice. Vyhrazeným koridorem budou postupovat k náměstí Republiky, kde vstoupí do arény démonů, aby dokonali své ďábelské defilé.

Krampus čerti přilákali na Lidické náměstí v Ústí nad Labem stovky návštěvníků.
FOTO: Děsiví čerti Krampus vystrašili Lidičák. Smrděla tam síra a plály ohně

Masky svým precizním provedením a působivým projevem budí respekt, ale i hrůzu. Není se však čeho bát. Představení Krampusů navštěvují celé rodiny s dětmi. Přesto je na posouzení rodičů, zda jejich dítko podívanou zvládne. 

POKYNY PRO NÁVŠTĚVNÍKY Pohybovat se můžete pouze ve vymezených prostorech kolem zábran. Nesmíte přelézat zábrany a nesmíte vstupovat do cesty vystupujícím! Je nutné dbát opatrnosti a ohleduplnosti k ostatním návštěvníkům - zejména z hlediska bezpečnosti dětí. Chovejte se přátelsky a ohleduplně k vystupujícím. Nepoužívejte zábavnou ani jinou pyrotechniku (bouchací kuličky atd.). V průběhu akce budou k dispozici WC v kině Lípa. Pořadatel si vyhrazuje právo změny trasy pochodu masek.
DOPRAVNÍ OMEZENÍ Řidiči musí počítat s tím, že v sobotu 16. prosince od 12:00 hodin do 20:00 hodin bude pro motorová vozidla zcela uzavřena Masarykova ulice a na náměstí Republiky bude omezeno parkování.