O své čivavě Paris mluví jako o svém miminku, a dokonce jí postavila i dvoupatrové sídlo o rozloze 28 metrů čtverečních v přepočtu za neuvěřitelných 6,5 milionu korun. Paris vybavila sídlo pro svého mazlíčka luxusním nábytkem, který přesně odpovídá jejímu vkusu.

„Chtěla jsem, aby její sídlo vypadalo jako miniatura mého domu," vysvětluje Paris. „V přepychovém sídle pro Tinkerbell nechybí ani šatní skříně s oblečky pro nejrůznější příležitosti či křišťálový lustr v obývacím pokoji, ve kterém její miláček odpočívá na kožené sedačce," odhalují jednu výstřednost za druhou tvůrci televizního seriálu Nóbl chlupáči.

Psí multimilionáři

V rozmařilém utrácení za čtyřnohé miláčky ale není slavná dědička sama. Podobně nemá hluboko do kapsy slavná moderátorka Oprah Winfrey (59). Svými pěti psy dvěma zlatými retrívry, dvěma špringršpaněly a jedním kokršpanělem se chlubí třeba na Instagramu. Moderátorka své chlupáče považuje za jednu z největších radostí ve svém životě, proto jim dopřává jen to nejlepší.

Oprah je nejbohatší Afroameričankou na světě díky televizní síti a magazínu, které vlastní, a tak nemusí příliš šetřit. Koneckonců, každý z nich má vlastní chůvu, kuchaře i webovou stránku. „A aby její miláčci nezůstali nezaopatřeni, nechala pro ně Oprah založit fond, kterému patří tučné konto v přepočtu 600 milionů korun. Vzhledem k tomu, že moderátorka nemá žádné vlastní potomky, péče o její chlupaté miláčky je řádně ošetřena i v její závěti," popisují reportéři americké televize Fine Living.