Přes dva a půl kilometru sjezdovek měli o víkendu k dispozici návštěvníci střediska Zadní Telnice na Ústecku. I přesto jich příliš nedorazilo. "Sníh je mokrý. Chvílemi prší, potom sněží. Děláme, co se dá, abychom udrželi dobré podmínky. Přesto v neděli dorazilo jen několik desítek lidí, máme tady ještě dvě školy," řekl jeden z provozovatelů Jindřich Holinger. Správci věří, že by se návštěvnost mohla zvýšit příští týden, na Ústecku budou jarní prázdniny. "Připravili jsme speciální akci pro děti z Ústecka. Celý týden mohou lyžovat jen za 750 korun," doplnil Holinger.

Dva kilometry sjezdovek využívali návštěvníci střediska Klíny na Mostecku. Leží zde do 40 centimetrů technického sněhu. Částečně obnovilo provoz i středisko Horní Podluží na Děčínsku. "Kvůli nepřízni počasí je areál v omezení míře otevřen pouze pro výuku v lyžařské škole," informují provozovatelé.

Naopak zcela mimo provoz zůstává další krušnohorské středisko Bouřňák na Teplicku, nelyžuje se ani v níže položených areálech, například v Českém Jiřetíně. Zatímco běžkaři mívají většinou k dispozici desítky kilometrů tratí na krušnohorské magistrále, v posledních týdnech jsou stopy odtáté.