K události došlo v úterý 28. září kolem osmé hodiny večer. Policistům se doposud totožnost mrtvého nepodařilo zjistit, muž u sebe neměl žádné doklady. Policie se tak obrací na veřejnost s prosbou o pomoc při ztotožnění.

Podle doposud zjištěných informací by mělo jít o bezdomovce, který se nepohyboval pouze na jednom místě. "Zřejmě za účelem odpočinku a zahřátí využíval právě vlaky na trati Ústí nad Labem - Cheb. Je tedy možné, že mohl pocházet ze kteréhokoli města na této trati. Šetřením bylo zjištěno, že se objevoval v okolí Teplic, Duchcova a Mostu, ale naposledy byl zachycen kamerou v Klášterci nad Ohří," uvedla policejní mluvčí Miroslava Glogovská.

Regionova
U Klášterce srazil vlak člověka, železniční doprava stojí

V době tragické nehody měl na sobě muž žlutou bundu s reflexními pruhy, modré džíny s černým opaskem s kovovými cvoky a černé tričko s límečkem s nápisem FC Bayern a znakem klubu.

"Pokud máte jakoukoli informaci, která by mohla vést ke zjištění totožnosti muže na fotografii, kontaktujte, prosím, chomutovské kriminalisty na telefonu 702 150 132, případně se obraťte na linku 158," doplnila Glogovská.