Předchozí
1 z 5
Další

Podívejme se nejprve na výsledky malé ankety, kterou Mostecký deník na svém webu na toto téma v minulých dnech uspořádal. Takto hlasovali čtenáři.

GrafikaZdroj: Deník

Helena Dernerová, Zdraví Sport ProsperitaZdroj: archiv osobnostiHelena Dernerová, Zdraví Sport Prosperita  

Odpověď na otázku není jednoduchá. Chceme se soustředit na úsporu energií ve všech městských domech a energetickou podporu všem občanům a jiřetínským firmám. Dále podpoříme výstavbu bytových domů pro mladé rodiny a startovací byty pro mladé. Chceme bezpečný domov.

Marek Drtil, Lepší Horní JiřetínZdroj: archiv osobnostiMarek Drtil, Lepší Horní Jiřetín  

Horní Jiřetín a jeho vedení by se měly soustředit na udržení dobré bezpečnosti. Dále by se mělo nové vedení města prioritně soustředit na otázku výstavby nových bytů pro mladé lidi, kteří nám z města odcházejí. Mezi další priority by mělo patřit zlepšení fungování technických služeb, větší bezpečnost na silnicích a komunikacích nebo otázka parkovacích míst u městských domů. V neposlední řadě by se měly budovat nové odpočinkové a volnočasové zóny.

Michal Brožovič, KSČMZdroj: archiv osobnostiMichal Brožovič, KSČM  

Horní Jiřetín by se měl soustředit na to, aby byl bezpečným, čistým a krásným městem s budoucností. Prioritou KSČM je změna v přístupu a spolupráci s občany v našem městě, mít vyrovnaný, dlouhodobě vyhlížející a zacílený plán a rozpočet. Úřad musí být nápomocným a profesionálním týmem při řešení problémů a obav našich občanů. Velkou výzvou je pro nás podpora dětí, mládeže, dospělých i seniorů a nabídnout jim nové moderní prostory a programy pro vyplnění volného času. A také vybudovat dlouhodobě nedostatkové nové městské byty pro mladé a rodiny s dětmi.

Zdroj: DeníkCo rozhodne volby u vás?
Zapojte se do ankety Deníku

Na sídlišti není kde zaparkovat. Chybějí zubaři. Ulice jsou plné děr. A zrovna ve vaší obci stále chybí kanalizace, ačkoliv ji zastupitelé slibují roky. To jsou věci, které vás trápí. Co bude tím hlavním tématem zářijových komunálních voleb ve vašem bydlišti? Co u vás rozhodne volby? Dejte nám vědět. Zapojte se do předvolební ankety Deníku