více >>

Šumivá sobota - Prosecco - metody výroby

Akce již skončila

Pojďte objevovat italské šumivé víno. Ochutnáme pět vzorků, tři metody výroby a naučíme se umět číst etikety včetně základního stolování s vínem. Pro večer je připraveno menší občerstvení ve formě italských uzenin a sýrů.

Povídání vede Jan Hawelka, majitel Lagarto Café. Počet míst je omezen, nutná rezervace. Vstup 500 / osoba.

Další informace najdete na facebookové stránce události.

17. 3.  (19:00–22:00)
Deli Most
SDÍLEJ:

AKCE V OKOLÍ

Vážení čtenáři,

náš web Deník.cz přechází kompletně pod zabezpečený protokol, který výrazně zlepší bezpečnost při procházení našich webů.

https info

Z důvodu přechodu je nutné se znovu přihlásit k odběru upozornění na nejnovější zprávy - klikněte na tlačítko "Povolit", kterým si zajistíte odběr zpráv i do budoucna.

Děkujeme za pochopení.

POVOLIT