Tréninky u školy

"Dlouhou dobu pro mě byl jasnou jedničkou zimák ve Žďáře nad Sázavou, ale tam už se dnes moc často nepodívám. Naopak stále občas chodím s přáteli na hřiště u dvojky základky. Tam jsme si s kamarády vždycky chodívali zahrát inline hokej, basket či fotbal. Bylo to moje oblíbené hřiště a je jím dodnes."

Výlet kolem Piláku

"Dříve jsem měl rád přírodu v Bartoušově na Havlíčkobrodsku, kde jsem trávil klidně i polovinu léta, měli jsme tam chatu. Teď se nejraději chodím projít okolo rekreačního areálu Pilák ve Žďáře. Jednou za čas si tam jdu s rodiči zahrát minigolf, ale poslední dobou už je dost poničený. Stálo by za to jej vylepšit."

Restaurace na náměstí

"Na pivo toho moc na Vysočině nenachodím. (smích) Ale moc rád navštěvuji na žďárském náměstí restauraci Poppet. Vždycky zde výborně vařili, takže když jdeme ve Žďáře na tenis, poté vždy vyrazíme na jídlo právě tam."

Z Brna do Prahy

"Sice jsem pár sezon hrál v Brně, s nímž mě tak má hodně lidí spojeného, ale musím říci, že jsem si oblíbil Prahu. Pokud nejsem za mořem, bydlím už nějakou dobu tam. Ale Pražákem bych se rozhodně nenazýval. (směje se) Spíše je to tak, že mimo sezonu, pokud nejsem na návštěvě u rodičů ve Žďáře, tu trávím většinu času. A chodím zde na přípravu na ledě i mimo něj."