„Pro náš podnik, kde stavíme kvalitu dobrého piva a jídla nade vše, je to skvělá zpráva. Díky pivním tankům pivo nepřichází do styku se vzduchem ani tlačnými plyny, uchovává se tak v té nejlepší kvalitě, stále čerstvé, chutné a správně řízné. U nás se vyčepuje až 500 piv za den, takže si ušetříme manipulaci se sudy a o to víc času můžeme věnovat svým zákazníkům,"hodnotí výhody majitel podniku.

Večer se tak točil kolem debat o tankovém hospodářství, ale také o péči a samotném servisu, která je pro chuť dobře načepovaného piva klíčová, ať už jde o pivo z tanku, nebo ze sudu.  Kromě tankového Gambrinusu 10° Originál tu čepují také ležák Pilsner Urquell, Velkopopovický Kozel Tmavý nebo servírují oblíbenou novinku Plzeňského Prazdroje – cider Kingswood. O vysoké úrovni pivní péče štamgasty utvrzuje vystavený certifikát Plzeňského Prazdroje.

Pivo je mízou zdejší hospody, proto i menu nabízí spoustu pochutin ideálních k tomuto nápoji, nevyjímaje naši specialitu marinovaná křídla, pečená kolena, žebra, bůček nebo třeba vepřové, kuřecí i sýrové prkénko. Na oslavy či nejrůznější rauty, které tu můžete pohodlně a dle libosti pořádat, tu navíc na objednávku připraví cokoliv na přání zákazníka. U Kojota zkrátka platí staré dobré úsloví „náš zákazník, náš pán". (rk)