„Nebudeme používat oficiálně titul mistr, ale hráčky už měly takový bodový náskok, tak jsme se dohodli, že hráčky a realizační tým dostanou pohár a medaile. V historických tabulkách to ale zanesené nebude,“ řekl manažer DHK Baník Most Rudolf Jung.

Pro Mostečanky to nemusí být poslední juchačka. Na anděly totiž ještě čeká finále Českého poháru, ale i tam zasáhl koronavirus, který zasáhl družstvo Písku, které je v karanténě.

„Nám se to zatím vyhýbá, nikdo v týmu nakažený nebyl, apalujeme na hráčky, aby nechodily do barů, nelíbaly se a nepily z jednoho brčka. Takže zatím nás žádný problém nepotkal,“ dodal Jung.

Středa byla speciálním dnem pro mladou Marii Polákovou, která vlastně oslavila svůj první titul – netitul a ještě osmnácté narozeniny. Spoluhráčky jí obličej pomazaly šlehačkou.

„Jsme šťastné, že jsme dostaly medaile. Celý rok jsme dřely, trenéři chtěly, abychom vyhrály každý zápas, abychom do každého zápasu šly naplno. I v téhle situaci jsme rády, že jsme medaile dostaly. Pro mě je to první titul a beru ho jako celý titul,“ řekla Marie Poláková.

V Chomutově se bude hrát již 28. ročník futsalového turnaje.
V Chomutově se bude hrát již 28. ročník futsalového turnaje