„Přijede Zlín, to je moje rodiště. V tamním týmu jsem taky nějaký čas působil, ale hlavně se budeme chtít dobře předvést domácím divákům. Máme v úmyslu vletět do zápasu tak, aby nebylo pochyb, že jsme favoritem," plánuje nový trenér Černých andělů Dušan Poloz.

Toho těší především nasbírané body, ale na druhou stranu není spokojený s průběhem zápasů, kdy jeho svěřenkyně musí horečnatě přetáčet skóre. „Dosavadní zápasy jsme hráli prakticky jen 30 minut, ale my musíme hrát 60 minut. Musíme zmobilizovat síly. Momentálně se nám to nedaří, ale já věřím, že příčinu brzy najdeme a v dalších zápasech se podobnému hernímu způsobu vyhneme."

Nový trenér Baníku se těší na atmosféru, která v Mostě při zápasech panuje. I to byl jeden z důvodů, proč na angažmá na severu Čech kývl. „Doufám, že zažijeme tu fantastickou atmosféru, kterou jsou místní fandové známí nejen u nás, ale už i v Evropě. Vždyť i jeden z důvodů, proč jsem přijal angažmá v Mostě, bylo fantastické publikum, které jsem tu zažil s reprezentačním týmem," prozradil Poloz a dodal: „Věřím, že nám diváci pomohou zbavit se špatných vstupů do zápasů a budou naším osmým hráčem."