"Ještě tomu chybí dost. V tomto týdnu jsme se v podstatě připravovali jen na obranný systém 0-6. Snažili jsme si to v zápase osvojit. Na druhou stranu tam byly pasáže, které byly výborné. Trošku nám vázla střelba, ale to všechno ještě přijde, teprve první týden jsme pracovali s balony a holky ještě nemají tolik vyházené ruce. Jsem spokojený s nasazením," řekl po střetnutí mostecký kouč Luboš Hudák.

Co říkal na makedonskou pivotku Gakidovou? Ta je v Mostě na testech. "Do party zapadla výborně hned jak přišla. V přípravě dřela, je to hráčka, o které si myslím, že vyhrávat chce. V obraně je to dobré, v útoku si ještě musí zvyknout na práci se spojkami, protože pro pivota je to více specifické. Dnes se o ní s vedením budeme bavit. Já bych si přál, aby zůstala," řekl na adresu Ivany Gakidové Hudák.

Poprvé se v dresu Černých andělů představila i exslávistická Tereza Chmelařová. Připsala si tři přesné trefy. "Ještě jsou tam chyby, hlavně v sehranosti, ale to je normální. Je to přípravný zápas a ty jsou takové loudavé. Myslím, že to splnilo účel, běhali jsme, zápas měl nasazení, bylo to v pohodě," usmívala se dobře naložená Chmelařová, která po minulé sezoně ve Slavii hlásila konec kariéry, ale ten se s mosteckým angažmá odkládá.