„Vstupenky si distribuujeme sami, jejich návrh už nám EHF odsouhlasila. Díky našim dlouhodobým partnerům se nám podařilo stanovit cenu vstupenky na sto korun za dvojzápas, tedy na jeden den. Diváci tak zaplatí 200 korun na všechny zápasy. Na každý hrací den se bude prodávat samostatná vstupenka, pokud někdo bude chtít vidět všechny zápasy, bude si muset koupit 2 lístky, které jsou na každý den odlišeny barvou písma. Na tribunu budou vstupenky vázány přímo na konkrétní místa,“ řekl na klubovém webu Radek Maděra, který se za mostecký oddíl na organizaci kvalifikačního turnaje podílí.

Nový trenér DHK Baník Most Jiří Tancoš.
Trenér Andělů Tancoš: Hráčky málo využívají svůj potenciál

Původně měli Černí andělé hrát na chomutovském zimním stadionu, ale díky diplomacii Maděry a spol. se podařilo vyjednat boje do mostecké haly, kde se o jedno postupové místo porvou domácí Mostečanky, španělská Rocasa Gran Canaria, srbská ZORK Jagodina a turecký tým Kastamonu Beledieysi. Pořadatelé museli dokonce i halu „zvětšit“.

„Rozšiřovali jsme diváckou kapacitu, bude proto přistavena tribuna pod balkonem, kromě toho bude přistavena ještě menší tribuna za jednou z branek při vstupu do haly ve směru od recepce. Dostali jsme se tak na kapacitu zhruba 1500 lidí včetně stojících diváků,“ doplnil Maděra.

Plakát zvoucí v Mostě na kvalifikaci o Ligu mistrů.Zdroj: DHK Baník Most

Plakát zvoucí na turnaj o Ligu mistrů. Foto: DHK Baník Most