Na co Müllnerová naráží? Pamatujete si podzimní zápas se Šalou v Mostě? Dechberoucí drama, kdy Slovenky pět minut před koncem vedly o pět branek a nakonec prohrály o gól. V závěru se totálně sesypaly a víko od rakve jim přiklopila vítěznou trefou Lucia Mikulčík. Celý slovenský tým popadal na palubovku a utíral slzy.

„Musím říct, že takový zápas, jako byl ten doma se Šalou, jsem ve své kariéře ještě nezažila. Ta souhra událostí, které se staly v posledních pěti minutách, to bylo opravdu až neuvěřitelné,“ vzpomíná gólmanka Dominika Müllnerová, která bude za pár dní stejnému soupeři čelit znovu. Tentokrát na jeho půdě. Šalanky „brousí nože“, slíbily Mostu pomstu. „Zápas v Šale bude ohromně těžký. Je tam takové specifické prostředí, bouřlivý fanklub, nehraje se tam lehce. Osobně si myslím, že klíčový bude začátek zápasu, od toho se pak bude odvíjet další průběh,“ přemýšlí nahlas zkušená mostecká stálice mezi tyčemi.

Černí andělé vedou MOL ligu o devět bodů, fanoušci jásají, ale Müllnerová ví, jak umí sport bolet. Nejásá dopředu. „Interligový titul je už opravdu blízko, ale dokud není definitivně rozhodnuto, tak je ve sportu možné všechno. Do každého zápasu tak musíme jít naplno jako doteď. Je to důležité i s ohledem na blížící se Český pohár a následné play off,“ poukazuje Dominika Müllnerová.

Mladí Mostečtí lvi na turnaji v Seiffenu, kdy vybojovali stříbro.
Prokleté nájezdy! Mladí Lvi vybojovali v Seiffenu stříbrné medaile