„Po přestěhování do nově zrekonstruované haly, bylo trošičku znát na dětech, že si opět musí zvyknout na větší prostor při trénincích a taky se poměrně hodně rozšířila základna. Začali jsme velmi trpělivě s těmi nejmenšími a všichni podzim pěkně potrénovali, což se nám vrátilo v jarní části sezóny," doplnil trenér minižáků Josef Kubal.

„Naši nejmenší hrající 4+1 házenou v rámci kraje patřili mezi nejlepší a jsem s nimi moc spokojen. Jejich zanícení pro hru a bojovnost by potřeboval kdejaký dospělí tým. Mini žáci hrající házenou dospělou házenou 6+1, po podzimu nebyli na tom výsledkově moc dobře, ale na jaře šla jejich hra raketově nahoru. Škoda že po podzimu jsme měli v tabulce Podkrušnohorské ligy takovou ztrátu, ale poslední turnaje jsme už hráli vyrovnané zápasy s nejlepšími týmy v lize," těší Kubala.

Výsledky HK Baník Most:

Podrušnohorská liga:

1. HK Lovosice

2. Dukla Praha

3. Loko Louny

4. HK Baník Most

5. TJ Žatec

Mezinárodní turnaj v německém Dippoldiswalde:

2. místo těsná prohra ve finále.

Mezinárodní turnaj Vangl Cup Ivančice:

6. místo-hra kluků byla parádní a jen 2 těsné prohry o gól nás připravily o lepší umístění.

Seznam mini žáků:

Babka Jakub, Rajchman Jakub, Peterka Pavel, Pros Miroslav, Lukáš Pavel, Žirovnický Marek, Krejčík Rostislav, Roušar Jaroslav, Zrostlík Martin, Meniuk Tomáš, Netolička Jakub, Kuliš Ondřej ,Macháček David, Nehez Jan, Brož Jan, Fejsák Daniel, Vojtela Jiri, Holý Martin, Karel Dominik, Kavicky Petr, Holy Adam, Polak Vit, Lička Jan, Hána Ondřej, Záruba Patrik, Krbec Jakub, Langheinrich Oliver, Klimpl Zbyšek.

Trenéři: Kubal Josef, Horáček Lukáš, Kuliš Vlasta.

(jk)