V turnaji mužů se do finále probojovali hráči, kteří určitě budou ozdobou blížícího se evropského šampionátu v Chorvatsku. Po velmi vyrovnané hře byl nejlepší Zdeněk Lacina (Mexiko Chomutov), jenž ve finále porazil Martina Popelku (40+ Trutnov). Třetí skončil Vlastimil Šír (Dexterous Krasný Les).

V turnaji žen se do finále probojovala česká reprezentantka Marcela Rajmanová (Lucky Smajlíci Liberec), která porazila Kateřinu Jindrovou (Hrozen Ploskovice) a zúročila tak svoji tréninkovou píli před mistrovstvím Evropy v Chorvatsku. Bronzová byla Jana Semencová (Pijonýři Litvínov), pro kterou to bylo jen potvrzením její letošní formy.

O den dříve se v Dobroměřicích vyhlašovala ligová sezona družstev, která se v jednotlivých ligových úrovní umístila na 1. až 3. Místě. Pro hráče, kteří přijeli, byl zároveň připraven turnaj losovaných dvojic a turnaj jednotlivců. Mezi nimi jasně kraloval Jindřich Kropáček z Fofr teamu Duchcov, v turnaji dvojic zvítězil stejný hráč s Miloslavem Hanzlíkem (Mini sportbar Nový Bor).