Hrála se rychlá házená před celkem dobrou diváckou kulisou.

„Ve druhé části poločasu jsme prostřídali tým a dali příležitost ostatním hráčům. Bohužel hra se v této části zápasu moc nepovedla. Herně se týmy vyrovnaly a tak jsme odcházeli o poločas do šaten za stavu 13:8. O poločasovou přestávku bylo třeba trochu tým povzbudit a zároveň i trochu „zpražit". Hra především ve druhé části prvního poločasu neodpovídala možnostem hráčů na hřišti a ti pod dojmem, že to v pohodě vyhrají, dali soupeři možnost korigovat poločasové skóre," řekl kouč Jakub Verner. Výsledkem ovšem byla jasná výhra 29:10. V týmu se nahlas mluví o postupu.

„Kluci hrají solidně, je to vidět a vypadá to jako házená. Jsem moc rád, že plní to, co mají. Většinou máme pomalejší rozjezdy, ale je vidět, že fyzická připravenost kluků je dobrá. Druhý poločas pak jednoznačně vyhrají. Určitě je letos cílem postup, rádi bychom pro ročníky 99 – 2000 chtěli nejvyšší soutěž. Před sezonou jsme byli přesvědčení o tom, že se nám bude dařit. Jsem rád, že tomu tak je a že k tomu kluci přistupují poctivě v trénincích. Zapracovat ještě musíme na našich začátcích zápasů," hodnotil Verner.

„Ve druhém poločase jsme začali pořádně hrát. Možná jsme měli před tím pocit, že se soupeř porazí sám, ale tak to nejde. Daří se nám a je to také tím, že jsme skvěle připravení. Soupeři jsou jinde než my. My jsme jim o dost utekli. Před rokem to bylo těžší, dnes jsme tu nejlepší," přidal svůj pohled talentovaný hráč Mostu Jakub Schichor.

HK Baník Most – TJ Kovofiniš Ledeč nad Sázavou 29:10 (13:8)

Sestava a branky Mostu: Balín D., Pour J (4), Hrošek J. (3) Levý V. (2), Podhora R. (1), Blecha M. (2), Svoboda R. (2), Schichor J. (3), Richter J. (4), Kubal J. (2), Lesař L. (4), Gröbl T. (2), Boula D., Holub J. Trenér: J. Verner. Vedoucí družstva: D. Kubeš.