Po prvním prohraném setu 15:21, otočila zápas v závěru setu druhého a zvítězila v nastavení 25:23. Třetí set byl také dramatický až do samého závěru, Veronika Dobiášová ale dokázala v poměru 21:19 zvítězit a postoupila mezi nejlepší šestnáctku. Ve druhém kole si hladce poradila s Vilinou Appiah (Mauritius) 21:8, 21:5 a rázem se ocitla v elitní společnosti hráček nejlepší osmičky turnaje International Challenge.

V boji o medaili nakonec podlehla zkušené Agnes Korosi (Maďarsko) po setech 9:21, 15:21. Vítězkou dvouhry žen se stala Riko Gunji (Japonsko). Japonsko ovládlo čtyři z pěti disciplín. Čtvrtfinále si zahrály Veronika Dobiášová s Martinou Krocovou také ve čtyřhře. Jako nasazené měly první kolo volné a do druhého nenastoupil nejlepší domácí pár Ly-Hoa Chai, Audrey Lebon (Reunion), a tak se bez boje dostaly až do čtvrtfinále turnaje.

Po prvním prohraném setu 10:21 proti Parvathi S. Krishnan a Riya Pillai (Indie) musela Martina Krocová kvůli stále přetrvávající zranění zápas vzdát. Turnaj je součástí projektu Africa Islands Badminton Tour a pokračuje cestou na Mauritius a Madagascar.

Tábor se stolním hokejem, který uspořádalo SVČ Most.
SVČ Most uspořádalo již šestý tábor se stolním hokejem