Trenér Peter Dávid neskrýval po střetnutí s Norkami zklamání. Myslel na výhru, která byla blízko. Mostečanky totiž v závěru přišly o dvoubrankové vedení. „Jsem zklamaný, obrovské zklamání. Zápas jsme měli dotáhnout do vítězného konce. Bohužel jsme nedokázali v útoku využít možnosti, které jsme měli. Chybí nám rozdílová hráčka a to Markéta Jeřábková. Nedaří se nám zvládat koncovky zápasů. Byl to slabý zápas, co si budeme říkat,“ byl rozladěný Dávid. Ve formě hrající Jeřábková má zraněné a zafixované koleno. Její návrat? Těžko předpokládat, možná se nevyhne operaci.

Norky byly z výkonu Mostu překvapené. Před soupeřem smekly. „Převládá ve mně zklamání, v útoku jsme tady toho moc nepředvedly. Most se ukázal jako dobrý a silný soupeř, dařilo se mu v obraně a taky mu hodně pomohlo zdejší bouřlivé publikum,“ řekla Deníku brankářka Larviku Guro Rundbratenová, jedna z nejlepších hráček soupeře.

Velkou premiéru v Mostě a v evropském poháru si odbyla nová mladá posila Černých andělů Katarína Kostelná. „Přiznám se, že jsem ze zápasu a své premiéry v Mostě trošku strach měla, ale nechtěla jsem zklamat a snažila jsem se co nejvíce, abych týmu pomohla i já. Holky jsou tady skvělé, podržely mě,“ oddechla si po šedesáti minutách slovenská házenkářka, která do Mostu přišla z Trenčína. Anděly čeká v dalším zápase poháru EHF příští neděli rumunské Zalau.