deník.cz Chci zprávy do e-mailu
Chci předplatné
ZMĚNIT REGION

Vlasta Tomková

redaktorka projektu Miminka a maminky

Deník / Vlasta Tomková

Mým rodným městem je Třebíč, ale posledních dvacet let bydlím se svou početnou rodinou v městysi Stařeč u Třebíče. Ve volné chvíli chodím na procházky se psem po okolí, pracuji na zahrádce, ale na druhou stranu mám ráda i život ve městě. Snažím se navštěvovat koncerty, kino, tradiční letní festival Zámostí a procházky židovskou čtvrtí.

Deník / Vlasta Tomková

Než jsem začala pracovat v Deníku, vyzkoušela jsem si více profesí. Do Třebíčského deníku jsem nastoupila před více než deseti lety a prošla jsem si různými pozicemi. V současné době pracuji jako komunitní redaktorka pro Vysočinu. Psaní mě vždy bavilo a moc ráda píši o dění na Třřebíčsku.

Deník / Vlasta Tomková

Během své práce jako komunitní redaktorka vyhledávam zajímavé akce z celé Vysočiny. Třebíč je městem, kde historie dýchá na každém kroku. Starobylé město Jihlava, nejstarší horní město českých zemí. Město Žďár nad Sázavou se zámkem a poutním kostelem na Zelené hoře. Pelhřimov, turisty vyhledávané město, oblíbené pro výlety u dětí, dospělých i seniorů pro svou krásu, muzea a přírodu. Havlíčkův Brod, který jménem odkazuje na rodáka z nedaleké Borové, novináře a vlastence Karla Havlíčka Borovského, jemuž je věnována stálá expozice v Muzeu Vysočiny.

Deník / Vlasta Tomková

Náplní mé práce je vyhledávání a psaní kulturních akcí na Vysočině a jejich následné vkládání na web, focení miminek v porodnici, rubrika čtenáře-reportéra. Snažím se zvát lidi na zajímavé akce, na koncerty, různé workshopy, komentované prohlídky hradů a zámků, akce pro rodiny s dětmi, zkrátka na všechno, co se kde šustne, a dokonce i to, co se chystá šustnout…

Deník / Vlasta Tomková

Jelikož u počítače trávím velké množství času, tak jsem pak velice ráda, když vyrazím s rodinou i se psem do přírody. Bydlím v rodinném domku se zahradou a baví mě se „hrabat v hlíně.“ Miluji léto a s ním spojené cestování, koncerty pod širou oblohou, koupání, jízdu na kole a vycházky po okolí. V zimě si pak ráda čtu a koukám na filmy nebo jen tak tvořím s dcerou.

< Předchozí
1 z 5
Další >

Nejnovější články redaktora:

Napište zprávu redaktorovi:

Potvrzuji, že odesláním tohoto formuláře vyjadřuji svůj souhlas se Všeobecnými smluvními podmínkami a beru na vědomí tyto Zásady zpracování osobních údajů společnosti VLTAVA LABE MEDIA a.s. („VLM“).

Seznamte se s šéfredaktory Deníků Vysočiny:

Prozkoumejte jiný region ČR: