Po úspěšném Recyklus Tour 2016, které se stalo dle Hudebních cen Žebřík 2016 druhým divácky nejúspěšnějším koncertním tour roku, a jeho letošním jarním pokračování přichází další série koncertů. Podzimní Recyklus Tour 2017 s největšími hity Tomáše Kluse a jeho Cílové skupiny začal 30. září velkým koncertem v nedávno vzniklém kulturním centru Pragovka v pražských Vysočanech a skončí 8. prosince v Dolním Benešově u Ostravy.

V rámci nového podzimního Recyklusu zahraje Tomáš Klus s Jiřím Kučerovským, Petrem Škodou a Janem Lstibůrkem v patnácti českých a moravských městech, v plánu má také několik listopadových koncertů na Slovensku. V pátek 3. listopadu přijede do Mostu.

Mostecký deník ve spolupráci s pořádající agenturou koncertní šňůry přichystal pro své čtenáře soutěž o lístky na Klusův mostecký koncert. Na pět z nich se usměje štěstí a získají vstupenky pro sebe a partnera. Stačí zodpovědět soutěžní otázku a mít trochu toho štěstí.

Soutěžní otázka zní:

Kolik českých měst Tomáš Klus při své podzimní šňůře koncertů navštíví?

a) 10
b) 12
c) 15

Své odpovědi zasílejte do čtvrtka 19. října na e-mail: redakce.most@denik.cz. Nezapomeňte připsat svůj telefonní kontakt!

Zdroj: Youtube

Tomáš Klus - A pak (feat. Tamara Klusová)   Zdroj: YouTube.com/Tomáš Klus