„Jako exkluzivní host v Dark Side po tříleté pauze vystoupí Michal Malátný, zpěvák a šéf skupiny Chinaski,“ slíbila Daniela „Danyhella“ Slezáková z týmu pořadatelů této velké akce.

První část koncertu pojmenovali hudebníci „The Best of Pink Floyd and Roger Waters“. Po přestávce následuje samotné představení alba „Dark Side of the Moon“, jedné z nejúspěšnějších desek rockové historie vůbec.

Filip Benešovský a spol. považují za samozřejmé, že bude mít vystoupení kvadrofonní zvuk, o který si sama deska Pink Floyd „říká“ i ve své koncertní podobě. Návštěvníci uvidí řadou zajímavých rekvizit, které už k hudbě Pink Floyd patří, ale i filmové střihy a české titulky a drobné herecké výstupy.

„Jedná se o skutečně jedinečnou a neopakovatelnou audiovizuální show, která se připravovala řadu měsíců,“ slibuje Daniela Slezáková.

Vstupenky nabízí v předprodeji v Informační centrum v Bílině (info@kckaskada.cz, telefon 417 810 985), ale také síť Ticketportal.cz či Ticketstream.cz. „Stojí zde 250 korun, na místě budou o 50 Kč dražší,“ informovala Deník.

Více informací k celému projektu včetně již odehraných show lze nalézt na webech www.thewall2009.cz nebo www.pinkfloyd.cz.

Otázka pro vás

Po 2 lístcích na bílinskou show projektu Filipa Benešovského a bratrů Kašparových „Dark Side of The Moon“ vyhrají čtenáři, kteří správně odpoví na otázku „Pokud už hráli praví Pink Floyd v Česku, kdy a kde?“ a budou vylosováni. Heslo je „Floydi v Bílině“, pište do pondělí 19. března na e-mail radek.strnad@denik.cz , připojte, odkud jste i číslo telefonu.