Skvělý kytarista a neméně kvalitní poeta, který v jedné chvíli dokáže publikum rozesmát veselou básničkou, aby vzápětí posluchače rozněžnil a roztesknil emotivním textem písně. I tak se hovoří o písničkáři Karlu Plíhalovi, kterého si můžete 15. března poslechnout v Citadele. O chystaném koncertu informovala Lenka Pecová, mluvčí Citadely Litvínov.

"V rámci koncertu zazní nové písně i výběr písní starších v nových hudebních úpravách. Diváci se mohou těšit také na nové básničky, které jsou již tradičně samozřejmou součástí každého koncertu," uvedla Pecová.

A proč jít na koncert Karla Plíhala? Podle Pecová kvůli jemné a hravé poetice a komorní atmosféře, vše ve formě inteligentně humorných, často vyzrále sebeironických textů nebo krátkých veršovánek uvozujících či doplňujících jednotlivé písničky.

Začátek koncertu je v19.30 hodin na Velké scéně. Vstupné je 180 Kč. Podle pořadatele koncert není vhodný pro děti do dvanácti let.

Vstupenky k zakoupení v pokladně Citadely. Rezervace vstupenek online na webu www.citadela-litvinov.cz nebo telefonicky na 476 111 487.