Domov pro seniory v ulici J. Wolkera, Most.

V našem Domově pro seniory v ulici J. Wolkera se akce Česko zpívá koledy zúčastnilo 26 seniorů a 6 zaměstnanců.

Tesco, Litvínov.

Tesco, Litvínov.

Obrnice.

Společného zpívání koled v Integrovaném centru volnočasových aktivit v Obrnicích se zúčastnilo zhruba 120 dospělých a dětí. Přišly nejen děti z místní mateřské školy, ale také pěvecký sbor ze základní školy. Akce byla vnímána účastníky velice pozitivně a už se těší na příští ročník.

 Penzion pro seniory, Ke Koupališti, Most.

Na Penzionu pro seniory, Ke Koupališti 1180, Most se akce Česko zpívá koledy zúčastnilo 15 obyvatel, 2 vnoučata a 3 pravnoučata.

Horní Jiřetín.

„V Horním Jiřetíně jsme se do akce Deníku přihlásili podruhé a podruhé se také sešli v našem krásném kostele Nanebevzetí Panny Marie. Bylo to moc hezké setkání. Děkujeme všem zpěvákům a speciální poděkování patří hlavní zpěvačce kastelánce zámku Jezeří Haně Krejčové. Do našeho kostela také srdečně zveme na sobotní koncert (12. 12.) pěveckého sboru Harmonie nebo na tradiční a desáté Společné zpívání 25. 12. od 17 hodin. Info najdou zájemci na www.hornijiretin.cz," okomentoval kulturní referent Jiří Beneš. Foto: Miloš Žihla

Domov pro seniory v ulici A. Dvořáka v Mostě.

Akce Česko zpívá koledy se v Domově pro seniory v ulici A. Dvořáka v Mostě zúčastnilo 15 klientů našeho zařízení a 5 zaměstnanců. 

Domov pro seniory v Barvířské ulici, Most.

Akce Česko zpívá koledy se v Domově pro seniory v Barvířské ulici v Mostě zúčastnilo 65 uživatelů společně se zaměstnanci.

Penzion pro seniory v Albrechtické, Most.

V Penzionu pro seniory v Albrechtické ulici se zpívání koled zúčastnilo 65 osob.

U Citadeli, Litvínov.

U Citadeli, Litvínov.