V Maxi se od čtvrtka 22. listopadu až do středy 28. listopadu po celý týden pouze od 17.30 hodin promítá repríza amerického velkofilmu s českým dabingem Harry Potter a Fénixův řád. Pátý film o brýlatém čaroději je temnější, než díly předchozí. Pán Zla se vrací mnohem silnější, připraven nastolit svou krutovládu. Režie se tentokrát ujal David Yates, hrají Daniel Radcliffe, Rupert Grint, Emma Watson a další.

Od čtvrtka 22. listopadu do středy 28. listopadu se v Maxi poze od 20.00 hodin promítá americký snímek Disturbia, ve kterém se šmírovat sousedy příliš nevyplácí. Shia LaBeouf (Transformers) a Carrie-Anne Moss (Matrix) hrají v thrilleru D. J. Carusa (Zloděj životů).

V kině Midi ve čtvrtek opět pokračuje FILMKLUB. Na programu bude německý snímek Čtyři minuty. Vězeňské drama o učitelce hry na piáno a nadané vězenkyni. Nejlepší německý film roku 2006. Film je uveden v rámci projektu Filmová přehlídka Střední Evropa 2007.

Od pátku 23. listopadu do neděle 25. listopadu pak v Midi poběží britsko-kanadský film Sněhový dort. Drama o zvláštním vztahu jednoho muže a dvou žen. Hrají Alan Rickman (Láska nebeská), Sigourney Weaver (Vetřelec) a Carrie-Anne Moss (Matrix).

V Midi se od pondělí 26. listopadu do středy 28. listopadu bude hrát další americký titul Pokoj 1408. Horor podle povídky mistra napětí Stephena Kinga. Spisovatel (John Cusack ) chce strávit noc v pokoji 1408 navzdory varování hoteliéra (Samuel L. Jackson). V Midi se promítá každý den od 19 hodin.

V kině Maxi pokračují pravidelné nedělní pohádky, vždy od 15 hodin. Tentokrát bude na programu animovaný film Robinsonovi. Příběh z produkce společnosti Walt Disney se točí okolo dvanáctiletého sirotka a zapáleného vynálezce Lewise. Pátrání po matce ho zavede až do daleké budoucnosti. Čeká na něj nejen fantastická cesta časoprostorem, ale také setkání s rodinou Robinsonových.