Výstava představí díla ze souborů Memories a Fotka nemusí být ostrá. Půjde o poslední výstavu v dlouholeté samostatné historii galerie.

Kolekci Fotografie nemusí být vždy ostrá tvoří 25 černobílých fotografií z let 1984 až 2015. Významná část snímků je záměrně neostrá, což je jedním ze specifik Vanovy tvorby. Odkazuje tím na neomezené možnosti vnímání fotografie i na tvorbu světových autorů jako jsou Sarah Moon, Richard Avedon, David Hamilton či Lillian Basman. Soubor Memories jsou opravdu memories čili vzpomínky. Autor je zachycuje pro něj netradičně barevným polaroidem a následně je zpracovává technikou cross processing, kterou používal v raném období své tvorby.

Memories jsou oslavou minulosti i přítomnosti určenou všem fanouškům Roberta Vana i milovníkům klasické i módní fotografie.

Na sobotu 8. prosince je pak ve spolupráci s agenturou Olive Art připraven workshop, který povede osobně Robert Vano. Jeho účastníci se mimo jiné teoreticky i prakticky naučí, jak fotografovat portrét a akt. 

Kapela Jelen koncertovala ve sportovní hale v Mostě.
FOTO: Kapela Jelen roztančila mosteckou halu