Předchozí
1 z 6
Další

Ruda Kokrhel, záchranář ve FN Plzeň, 24 let

LETNÍ DENÍK SKC západní Čechy - anketa - Filmové ČeskoZdroj: Deník/VLP Externista

Jako správný Plzeňák jsem velký milovník piva. A tu nejlepší dvanáctku umí načepovat v Lokále. Trik je v tom, že pivo servírují extrémně studené a proto všem tak chutná. Do tohoto podniku nechodím jen na pivo, ale i na skvělou českou kuchyni.

Štěpánka Rybová, sestra ve FN Plzeň, 26 let

LETNÍ DENÍK SKC západní Čechy - anketa - Filmové ČeskoZdroj: Deník/VLP Externista

V poslední době jsem si velmi oblíbila Indickou a Nepálskou kuchyni, takže bych doporučila navštívit restauraci Everest. Jakmile ochutnáte spojeni sladké a lehce pálivé chuti indické kuchyně, okamžitě se do tohoto jídla zamilujete až po uši.

Petra Mrzenová, sestra ve FN Plzeň, 39 let

LETNÍ DENÍK SKC západní Čechy - anketa - Filmové ČeskoZdroj: Deník/VLP Externista

Miluju italskou kuchyni a to především pizzy. Mám tedy velké štěstí, že zrovna v Plzni se nachází jedna z nejlepších neapolských pizzerií restaurace Da Pietro. Když se tedy chci dobře najíst a opravdu si pochutnat, zajdu právě sem.

Renata Petříková, sestra ve FN Plzeň, 26 let

LETNÍ DENÍK SKC západní Čechy - anketa - Filmové ČeskoZdroj: Deník/VLP Externista

Do restaurací chodím poměrně často, užívám si ten servis. Mám bezlepkovou dietu, takže je můj výběr trochu omezený. Co ale můžu téměř bez výjimky je sushi, které miluji. V současné době mi asi nejvíce chutná v asijské restauraci Homy Fusion. Bývá většinou plno, proto doporučuji si udělat rezervaci.

Kristýna Čechová, sestra ve FN Plzeň, 26 let

LETNÍ DENÍK SKC západní Čechy - kvíz Filmové ČeskoZdroj: Deník/VLP Externista

Nejsem vybíravá a ráda ochutnám téměř cokoliv. Moje nejoblíbenější restaurace je ale Budino, která se zaměřuje na středomořskou kuchyň a patří našemu rodinnému známému. Vždy přijdu a on mi řekne co mají zrovna čerstvého a co by mi doporučil a já se vždy nechám překvapit. Ještě nikdy mě nezklamal.

Jiří Milota, bratr ve FN, 27 let

LETNÍ DENÍK SKC západní Čechy - anketa - Jak chutná ČeskoZdroj: Deník/VLP Externista

Pochutnám si téměř na všem, ale když chci zajít na něco, co mám opravdu rád, jsou to burgery! Pořádné burgery při jejichž jezení se umažete od hlavy až k patě. V Plzni máme docela dost dobrých restaurací, které dělají dobré burgery, ale já nejraději chodím do Buffala na burger s cibulovými kroužky. Nejenže tam skvěle vaří, ale i interiér je velmi povedený. Přesně jako v Americe.