Most nepodal proti lídrovi tabulky vůbec špatný výkon, o jeho porážce bohužel rozhodla jediná branka, která padla už ve 3. minutě utkání z hole Pekra. Jinak byl průběh zápasu hodně vyrovnaný, žádné z mužstev nemělo navrch. Most v závěru svého soupeře přitlačil, ale na vyrovnání nedosáhl.

Příležitost na reparát bude mít už v sobotu na ledě posledního Havlíčkova Brodu. „Utkání mělo přesně takový průběh, jaký jsem očekával. Třebíč výborně bránila, jenom velice těžko jsme se dostávali do šancí. Ale i tak jsme si proti skvěle organizované defenzivní hře soupeře dokázali vytvořit poměrně dost šancí. Bohužel, jsme žádnou nedokázali proměnit. Takže jsme nakonec prohráli gólem ze třetí minuty, v podstatě z oslabení. Mužstvo ale dnes odvedlo maximum, nemůžu klukům nic vytknout," řekl domácí kouč Václav Baďouček.

„Přijeli jsme do Mostu s tím, že si chceme odvézt body, což se nám podařilo. Vyhráli jsme fotbalovým výsledkem 1:0, ale nebylo to vůbec jednoduché, Most dnes třikrát zamířil do tyče, měl i další na vyrovnání, ale my jsme to dnes vyloženě ubojovali. Ale nebyl to z naší strany moc dobrý zápas," řekl po střetnutí třebíčský lodivod Jiří Mička.

(ryb, ole)