„Ve snaze vytvořit mužstvu co nejatraktivnější, povzbuzující a burcující prostředí k dosažení maximálního výkonu a tím i nejlepšího výsledku v této části soutěže, zlevnil klub vstupné k sezení i k stání o více než 50 procent. Všichni držitelé permanentek mají vstup zdarma,“ informoval tiskový mluvčí Vervy Vladimír Novotný. Za sezení tak fandové po slevě zaplatí šedesát korun, za stání čtyřicet.

Zápasy ve skupině o umístění začínají v pátek 2. března. Hraje se dvanáct kol, vždy v pátek a v neděli, každý s každým čtyřikrát, dvakrát doma a dvakrát venku. Přesný rozpis utkání bude znám v neděli 26. února večer.

Litvínovský tým o naději na předkolo play off přišel ve středu, kdy prohrál těsně 2:3 na ledě vítěze základní části ze Sparty. Play out je pro Litvínov nová věc. Od chvíle, kdy je v extralize, se v něm Severočeši ještě neocitli.

„Tak se s tím snad popereme. Musíme co nejrychleji vyhnat z hlavy to zklamání, abychom pak nebyli zklamaní ještě víc. Zabrečet kvůli play off si pak můžeme na konci sezony,“ říká forvard Vervy Viktor Hübl.

Fanoušci stojí za týmem. Na sociální síti Facebook na profilu Vervy například píší: „Když se daří umí fandit každej trotl, teď se uvidí jestli máme fanoušky,“ říká jeden z příznivců. „Fanoušci by měli tým podpořit i když se nedaří. Kdo nepodpoří, tak není fanoušek,“ přidavá další z fans Litvínova.