Viktore, pro vás nadmíru vydařený zápas, nasbíral jste pět bodů. Co k vašemu výkonu říct?

Je to příjemné, navíc když jsme vyhráli. Když se člověku ještě povede bodově zápas, tak je to fajn. Já myslím, že pět bodů za zápas jsem ještě nezažil.

Dva góly jste dal do prázdné. To asi těžko překonáte.

No to asi jo (úsměv). Nějaké šance jsem tam měl, ale bohužel. Musel jsem si počkat až brankář odjede, dneska to přes něj nešlo (úsměv), tak jsem musel do prázdné.

Dokázali jste otočit z 0:2. To muselo tým hodně nabudit.

Vstoupili jsme do zápasu dobře, ale bohužel jsme dostali Spartu na koně přesilovkami, když jsem se nechali zbytečně vylučovat. Pak i přesilovka pět na tři. To nás trochu vyvedlo z míry, ale myslím, že zápas to nebyl špatný. Chvílemi to bylo vyrovnané, ale víc branek jsme dali my, jsme spokojení.

Bylo vidět, že hrají týmy z vrcholu tabulky. Zápas měl grády.

Bylo to tím, že ze začátku padly branky a zvrtlo se to do útočného hokeje. Na Spartě jsme se snažili hráli spíše zezadu, ale jak říkám, štěstí se dnes přiklonilo k nám, za výhru jsme rádi.

Sparta po sedmi zápasech prohrála venku. Bylo na ní vidět, že hraje v pohodě?

Tohle jsme ani nevěděli, každá výhra je parádní. My musíme dál takhle pokračovat, sbírat body a doufat, že se nám to bude dařit celou sezonu.

Co jste říkal na Kubu Petružálka?

Šikovný hokejista, taky pravák jako Franta Lukeš, věděli jsme, že zapadne hned a nevidím vůbec žádný problém. Víme, že nám pomůže.

V neděli jedete do Pardubic, kterým se momentálně nedaří. S čím do takového zápasu?

Pořád si jet to samé a hrát náš hokej, který nám přináší ovoce. Zase se chceme soustředit hlavně sami na sebe a bodovat jako v každém zápase.