„Myslím, že šance jsme měli, abychom ještě tak tři nebo čtyři góly dali. To se nám bohužel nepovedlo,“ řekl po zápase domácí Peter Jánský, který ve druhé třetině zazdil totální tutovku, když už objížděl brankáře Kašíka a mířil do prázdné, ale puk poslal jen na tyčku. „Nevím, co se stalo. Puk mi neskočil, fakt nevím,“ sypal si popel na hlavu Jánský.

„Přiznám se, že jsem se celý zápas nemohl pořádně zkoncentrovat. Přišlo mi to, jako bych hrál s kamarády doma na rybníku, ale body jsou samozřejmě super. Jsem rád, že se nám povedlo Litvínov přidusit,“ slavil dobře naložený lapač hostů Libor Kašík.

Litvínov – Zlín 1:3 (0:2, 0:1, 1:0)

Branky a nahrávky: 55. Kubát (Gula, Ihnačák) – 8. Honejsek, 18. Klhůfek (Fryšara), 33. Roberts Bukarts (Valenta). Rozhodčí: Hradil, Pražák – J. Svoboda, Pešek. Vyloučení: 7:8, navíc Kubát (Litvínov) na 10 minut. Využití: 1:0. Diváci: 4278.

Litvínov: Petrásek – Sörvik, Kubát, Gula, L. Doudera, Dietz, Baránek, Pilař – Jánský, V. Hübl, Gerhát – M. Hanzl, Ihnačák, J. Černý – Vandas, Jurčík, Trávníček – Hořava, Šimeček, Matoušek. Trenéři: Rulík, Stránský a Šlégr.

Zlín: Kašík – Valenta, Freibergs, Žižka, Matějíček, Řezníček, Petran, Ferenc – Ondráček, Sedláček, Kubiš – D. Šťastný, Honejsek, Robert Bukarts – Okál, Fořt, O. Veselý – Popelka, Fryšara, Klhůfek. Trenéři: R. Svoboda a M. Hamrlík.