„S Vary to byl můj pátý zápas za šest dní. Měl jsem v úterý zápas, ve středu jen trénink a pak se to valilo až do neděle. Takže hodně náročné, ale na to se nechci vymlouvat. Unavený sice docela jsem, ale mám hodně natrénováno, těžím z letní přípravy, takže ještě tam sílu mám,“ usmíval Myšák po třetím zápase play out.

V nadstavbové části sezony se litvínovskému talentovi ale daří. Tři zápasy – šest bodů za tři góly a tři asistence. I proti Varům, tedy v zápase který Verva ztratila 3:6, si připsal asistenci. Radost z ní ale neměl.

„Nevím, zda jsem si ten bod vůbec zasloužil. Měl jsem mínus tři a dvakrát mi tam projel hráč. Takže není to pozitivní,“ poukázal Myšák, který v play out dostává hodně prostoru. To sám vítá.

„Na druhou stranu je to zase zkušenost, protože chybama se člověk učí. Kouknu se doma na video, podívám se, co jsem udělal za chyby. Čím více prostoru člověk na ledě má, tím více herních situací zažije. Nestává se jen to, že dáváme góly, ale také, že je dostáváme,“ dokresluje mladý útočník.

Litvínov ve třetím kole play out hostil Karlovy Vary.
FOTO: Vary si zastřílely na ledě Litvínova. Slavily 6:3