„Zaměřujeme se hlavně na hráče z našeho regionu, aby měli vztah k našemu klubu,“ řekl už dříve Vladimír Kubík, jednatel mosteckého klubu, kterému se podařilo udržet klíčového hráče sestavy a to brankáře Hosnedla, který patřil k nejlepším ve druhé lize.

Bílina byla otloukánkem soutěže, kráčela doslova od porážky k porážce, až ke konci sezony se jí dařilo čas od času bodovat. Mladý tým doplácel na nezkušenost, navíc ho srážela častá zranění. V průběhu ročníku manažer Draků Miroslav Kanis angažoval ruského kouče Sergeje Sošnikova, brzy se ale poroučel a tým, tak jako v minulosti už několikrát, vedl opět Kanis. 

Petr Haluška, který si říká Slepý bandita, si splnil svůj sen.
„Slepý bandita“ ustanovil rekord mosteckého závodního okruhu

Nyní se odhodlal přivést do Bíliny poměrně zvučné jméno. 54letý Tomáš Mareš byl coby hráč známý především z Litvínova, kde v 80. letech patřil k útočné vozbě "chemiků". Jako trenér je spjatý především s Ústím nad Labem, kde působil nejprve u mládeže, poslední sezony pak i jako hlavní kouč. Marešovým asistentem bude Tomáš Kmoníček, který naposledy vedl v krajském přeboru hrající Lovosice, ale trenérské zkušenosti má i z Karviné, Chebu, Milevska nebo Jindřichova Hradce.

Mareš s Kmoníčkem se už nebudou moct spolehnout na služby Procházky a Šimečka, dlouholetých opor Draků. Především Procházka byl ikonou klubu, jeho každoroční bodový přísun byl pro Bílinské klíčový. Oba začínali v Litvínově, Procházka zkoušel štěstí i v kanadské juniorské soutěži WHL. 

Už v minulosti byl na trase Bílina - Most čilý ruch, hlavně směrem do hornického města. 

Na fotce zleva - Milan Bořík, Miroslav Bíma, Jan Macháček a Jan Holáň.
Stolní tenisté mosteckého Baníku se zachránili ve druhé lize