"Myslím, že jsme byli v zápase lepší. Měli jsme větší aktivitu, více střel. Bohužel jsme se nedokázali prosadit více gólově. Nakonec jsme za dva body rádi," hodnotil hrdina večera Jakub Černý, který se zapsal na listinu střelců společně s Viktorem Hüblem. 

"Bylo to vyrovnané utkání. Už zápasy dříve jsme koukali, že Vítkovice dobře brání. Navíc od soupeřů vozí body. Podařilo se nám dát gól, ale bohužel hned chvíli na to jsme udělali chybu a přišlo srovnání. Chyb jsme se chtěli vyvarovat už na základě předchozích zápasů, ale zase se nám tam chybička objevila a soupeř to potrestal. Jsem rád, že jsme v prodloužení urvali druhý bod," hodnotil Viktor Hübl.

Litvínov - Vítkovice 2:1 PP (0:0, 0:0, 1:1 – 1:0)

Branky a nahrávky: 43. V. Hübl (Kubát), 61. J. Černý – 43. P. Zdráhal (Kucsera). Rozhodčí: Bulanov (Rusko), Úlehla – Ondráček, Špůr. Vyloučení: 7:9, navíc Kubát (Litvínov) a Květoň (Vítkovice) 10 minut. Využití: 2:0. Diváci: 4 745.

Litvínov: Petrásek – Kubát, Sörvik, L. Doudera, Gula, Dietz, K. Pilař, Z. Sklenička – J. Černý, V. Hübl, Jánský – Nejezchleb, Ihnačák, M. Hanzl – Trávníček, Gerhát, Vandas – Matoušek, Válek, Jurčík. Trenéři: Rulík, Stránský a Šlégr.

Vítkovice: Bartošák – Baranka, Hrbas, Klok, Sloboda, Výtisk, Trška – D. Květoň, O. Roman, Bartovič – Olesz, Lev, Szturc – Kucsera, P. Zdráhal, Kurovský – T. Jáchym, Š. Stránský, Tomi. Trenéři: Petr a Trnka.