Generálka na sobotní bitvu pod širým nebem v Drážďanech mezi hokejisty Litvínova a Sparty musela fanoušky pořádně namlsat. Oba rivalové se v pondělí střeli v Praze a souboj skončil divokou přestřelkou. Z vítězství 8:4 se radovala domácí Sparta. Litvínov se po další porážce sesunul na předposlední místo.

Sparta šla do vedení, ale dvě sekundy před první sirénou srovnal Říha a hned po přestávce Kašpar v oslabení otočil skóre. Pražané pak ale nasázeli pět branek v řadě a bylo rozhodnuto. Petružálek s Lukešem v poslední desetiminutovce snížili na 4:6, ale poslední slovo měla Sparta, která v závěru přidala další dvě trefy.

HC Sparta Praha - HC Verva Litvínov 8:4 (1:1, 3:1, 4:2)

Branky a nahrávky: 15. Košťálek (V. Růžička), 29. Řepík, 30. Pech (Košťálek), 40. Polášek (Tomášek), 50. Smejkal (Tomášek, Polášek), 51. Pšenička, 58. Pech (Říčka, Tomáš Dvořák), 59. Řepík (Smejkal) – 20. J. Říha (Baránek, Petružálek), 23. Kašpar (Jarůšek), 52. Petružálek (Jánošík), 55. F. Lukeš (Petružálek, M. Hanzl).

HC Sparta Praha: Machovský (J. Sedláček) – Košťálek, Tomáš Dvořák, Polášek, M. Jandus, Piskáček, Blain, Poizl – Smejkal, Tomášek, Řepík – Sukeľ, V. Růžička, Rousek – Dvořáček, Pech, Forman – Vitouch, Pšenička, Říčka.

HC VERVA Litvínov: Honzík (Janus) – Ščotka, Jánošík, T. Pavelka, Kudla, Baránek, J. Říha, Kubát – F. Lukeš, V. Hübl, Petružálek – Jarůšek, M. Hanzl, Mahbod – Hedberg, Gerhát, Kašpar – Trávníček, Válek, Jurčík.

Teplice vyhrály turnaj přípravek v Lounech
Na hokejovém turnaji v Lounech byli nejlepší tepličtí Huskies