„Spokojenost je po vyhraném zápase velká. Jeli jsme sem s tím, že chceme vyhrát. Je to derby a to vždy chceme vyhrát i kdybychom se měli vyšťavit do poslední chvíle. Jsem ale asi jeden z mála, který přeje Litvínovu, aby dokázal postoupit do divize. U nás si přeju, abychom udělala co nejvíce bodů a neměli takové nervy se záchranou jako v minulé sezoně na jaře," řekl hostující stratég Dalibor Růžek.

Jeho tým už teď splnil podzimní cíl. Teď už se v Jiřetíně jede nad plán.

„Dali jsme si za cíl udělat na podzim minimálně 20 bodů a máme jich 26. Doufám, že se nám také vyprázdní marodka, ale dnes kluci zaslouží absolutorium," dodal Růžek.

Na domácí straně samozřejmě vládlo zklamání. „Jsme zklamaní, měli jsme dostatek gólových šancí, ale nedokázali jsme je proměnit, to nás trošku mrzí. Soupeř hrál hodně jednoduše, byl nadšený, do všech soubojů šel na sto procent. Naši hráči byli zbytečně nervózní. Podepsalo se na tom, že je tady mnoho mladých kluků a udělali si ze zápasu něco víc, než to ve skutečnosti je. Svazovala je pak nervozita," hodnotil litvínovský trenér Zdeněk Kotalík.

Litvínovští fotbalisté i přes porážkou stále vedou tabulku nejvyšší krajské soutěže s náskokem tří bodů.

(edb, ole)