Jedno mužstvo se omluvilo z důvodu nemoci hráčů nebo pracovních povinností. K vidění bylo opět mnoho pěkných fotbalových momentů a jak na hřišti, tak v místní hospůdce se vzpomínalo nejen na fotbalová utkání a zážitky z let minulých.

Turnaj se odehrál systémem každý tým s každým (6+1 hráčů). Turnaj vyhrál tým Ulita, za který nastupovali převážně hráči mužů divizního klubu Baníku Souš.

Na druhém místě skončili Gamblers a bronzovou příčku obsadil tým Sušenky. Bramborovou medaili získali Legionáři, když jim třetí místo uniklo v poslední minutě, kdy obdrželi branku právě od třetích Sušenek.

Za Gardu Souše nastoupily i ženy místního klubu, které zpříjemnily celý turnaj. Vyhodnocení proběhlo tradičně ve fotbalové pivnici Baníku Souš. Všem hráčům i divákům se turnaj líbil a všichni přislíbili účast v dalším ročníku turnaje.

„Vedení Baníku Souš zve nejen bývalé hráče a příznivce také na Štědrý den a Silvestra na tradiční fotbálek, který se odehraje v 10 hodin. Během zápasu i po něm bude opět otevřena místní hospůdka, kde si všichni zpříjemní sváteční chvilky," řekl za soušský klub Karel Giampaoli.

Konečná tabulka
1. Ulita 18 bodů
2. Gamblers 15
3. Sušenky 10
4. Legionáři 9
5. Číňani 7
6. Boe 3
7. Garda Souš 0

(kg, vev)