„S Lovosicemi to bylo hodně těžké utkání. Soupeř je velmi kvalitní s výborným a zkušeným kádrem, naše sestava založená na bojovnosti a momentální kvalitě kádru. Branka hostů padla po opětovně nedodržených pokynech z předzápasové přípravy obsazený prostor před vlastním pokutovým územím, kde hosté měli vzápětí další šanci," popisoval poslední duel trenér Souše Pavel Koutenský s tím, že remíza byla asi spravedlivým vyústěním střetnutí. A penalty?

„Následné naše pokutové kopy celý podzim no comment. Bohužel je z toho další ztráta bodů v domácím prostředí," posteskl si Koutenský.

Souš po patnácti odehraných podzimních duelech přezimuje v šestnáctičlenné tabulce divize B na sedmém místě se ziskem 22 bodů a bilancí 21 vstřelených branek a 18 inkasovaných (viz tabulka v infobloku).

Druhý zástupce divize z Mostecka FK Litvínov je na tom jako nováček soutěže hůře. V Litvínově budou na jaře bojovat o záchranu, protože v tabulce jim v současnosti patří čtrnáctá příčka, kde mají 16 bodů stejně jako patnáctý Vilémov. Litvínovští v patnácti zápasech nastříleli 15 branek, inkasovali jich 25.

Jarní část divize odstartují oba mostecké celky na domácích trávnících. Souš bude v prvním jarním kole hostit Nymburk, Litvínov zase Horní Měcholupy. Povede se v jarní části oběma celkům vylepšit své postavení?