Tak nakonec doma tříbodová výhra. Jaký to byl zápas?

Byl hrozně těžký. Táborsko dobře drželo balon, i když bylo oslabené, navíc se k tomu přidal ten nepříjemný vítr. Myslím, že ve druhém poločase jsme ale vítězství chtěli více jak oni, to bylo ostatně i vidět.

Jaké to je dávat gól dvě minuty před koncem?

Nádhera. Byl jsem v takové euforii, že jsem hned běžel slavit za fanoušky. Kde jinde bych si tohle vychutnal? (úsměv)

Vy jste byli blízko bodům i ve Zlíně.

Je to tak, pak přišla zbytečná chyba a jeli jsme domů s prázdnou. Ale to už je jedno. Dneska jsme to odčinili a tři body získali. Teď si to užijeme a je potřeba se chystat na další zápas.

Jaké jsou mostecké ambice? Vršek tabulky není zase tak daleko.

To je pravda, že není, ale je to vrtkavé. Liga je hodně vyrovnaná, kdybychom dneska padli, bylo by to horší. Takhle se stále držíme u vršku a já si přeju, abysme se tam drželi co nejdéle.

Vám se střelecky daří. V týmu jste nejlepší střelec, dnes jste rozhodl zápas.

Jsem spokojený. Hlavní je, že hraju. To je pro mě důležité, že mi trenéři věří. Chci to týmu vracet.

Pro vás to byl dnes sedmý gól.

Je to tak a pět jsem jich dal hlavou. Ze standardek se mi daří, tam rozhoduji. Ale je to i na klucích, oni je dobře kopou (úsměv).

Takhle je dost možné, že na sebe upozorníte i nějaký tým v první lize.

Martin Šlapák mi říkal, že deset branek je vstupenka do ligy. Ale já na to nekoukám. Už se tím nesvazuji. Když jsem byl mladší, tak jsem na to myslel a pak mi to nešlo. Teď chci co nejvíce hrát a buď to přijde nebo to nepřijde.

Jak působí v kabině Petr Johana? Dostal i kapitánskou pásku.

Působí na nás. Je to zkušený hráč, autorita je u něj úplně přirozená. Tady se není o čem bavit. Přišel a všichni kmitají podle něj. Nemyslím to, že ze strachu, ale to co řekne, platí. Herně je naprosto v klidu a skvělý.